dimarts, 13 de setembre del 2016

MENÚ DE SETEMBRE


5 comentaris:

  1. Bones, tinc un petit dubte. A la reunió que vam tenir poc abans de que els petits comencessin el curs, la noia que portava el tema del menjador ens va comentar alguna cosa sobre un web on tindríem aquest any un usuari i contrasenya personalitzat i que per obtenir-lo ens teníem que registrar a la web del cole,per estar una mica informats de que tal mengen els nostres petits al cole, si hi ha coses que no els hi agrada, petites incidències, etc... I no sé trobar-ho per enlloc a la web del Puig d'Arques. Només sé trobar aquest post del menú de Setembre i prou. Em podríeu informar de a on he de anar per fer-ho? Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. crec que és a través de la web de l'empresa que porta el servei de menjador http://www.boisa.cat/ca/2016/09/07/intranet-pels-usuaris-de-menjador/

      Elimina
  2. COM A OBSERVACIONS: falta penjar el menú d'octubre 2016, un parell de dies abans que acabés el mes ja es podria posar el del següent.

    ResponElimina
  3. Hola bon dia, la web biosa no em funciona, i un altre cosa, si estic separada, com o faig per no posar el pare, gracies.

    ResponElimina
  4. Hola bon dia, la web biosa no em funciona, i un altre cosa, si estic separada, com o faig per no posar el pare, gracies.

    ResponElimina