dimarts, 8 de febrer del 2011

HIGIENE ALIMENTARIA

L’empresa Line Càtering Service és l’encarregada de fer i supervisar els Plans de Prerequisits, protocols de funcionament que asseguren la prevenció de possibles toxiinfeccións alimentaries i que plantegen dinàmiques correctes de treball per a tot el servei.
Els Plans de Prerequisits, els autocontrols de quantitat de clor de l’aigua, temperatures de confecció i servei dels plats, temperatures del frigorífic i congelador, registre de neteja diària i setmanal, control d’al·lèrgens, etc...,  així com el Pla d’al·lèrgens, Fitxes de producció dels plats que es fabriquen i fitxes tècniques dels aliments que porten els proveïdors registrats al Registre Sanitari corresponent, resten a la cuina a l’abast de l’inspector de l’Agència Catalana de Protecció de la Salut i del propi Consell Escolar.
De altra banda, Line Càtering Service mitjançant la empresa Anabiol (laboratori) fa anàl·lisis microbiològics periòdics de manipuladors i superfícies per assegurar i controlar la higiene de tot el procés de fabricació de menjars. Els resultats i l’informe microbiològic queda archivat al quadern d’autocontrols a l’abast de la inspecció de sanitat.
Elena Pineiro, dietista
Line Catering, SL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada